Kas

2/a sınıfı öğrencileri yaptıkları çeşitli kuklalarla anlatımlarıyla masallarda can bulacak.

3-A Sınıfı Türkçe dersinde kuklalarla tekerleme  söylüyor ve masal anlatıyor

Kas

Kitap okuma kültürünü kazanmış, kendi fikirleri ve düşünce biçimleri oluşmuş bireyler yetiştirmeyi eğitim programına alan Subaşı İlkokulu, kitap okumanın önemini prensip edinen öğretmen ve öğrencilerimizi destekleyen bir gezi etkinliği düzenledi.

Öğrencilerimiz öğretmenleriyle beraber Altınova  Kitap Fuarına geziye gittiler. Fuarı gezen öğrencilerimiz kendi harçlıklarıyla hikâye kitapları aldılar. Öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda kitap seçmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ekm

“Okuyorum, görselle eşleştiriyorum” etkinliğimiz ile okumak pek bir keyifli

Ekm

“Zıp zıp zıpla doğru kelimeyi yakala” etkinliğimizle okuyor, öğreniyor ve  pekiştiriyoruz

Ekm

2/B Sınıfı  Matematik Dersi, Doğal Sayıları Onluğa Yuvarlama konusunu oyunlaştırarak pekiştirdik.

Ekm

İnsan hakları, yurttaşlık ve demokrasi dersinde hak , özgürlük ve sorumluluğumuzu altı şapkalı düşünme tekniğiyle düşüncelerinizi paylaşıyoruz

Ekm

4. Sınıflar olarak sosyal bilgiler dersi " Gecmişte Biz" teması kapsamında Subaşı Göç Müzesi ziyaretinde bulunduk. Beldemizin geçmişini sözlü, yazılı, görsel kaynaklar aracılığıyla tanıma fırsatı bulduk.

Subaşı beldemizde kültür elçimiz olarak bildiğimiz Zeki GURSU'ya  geçmişte kullanılan yaşam materyallerini, kullanıcıların yaşam hikayeleriyle büyüklerimizin yaşam yolculuğundaki birikimlerini anlatımlarıyla öğrencilerimizde farkındalık oluşturduğu için teşekkür ediyoruz.Ayrıca öğrenimin sınıflarda olmadığını uygulamalarıyla gösteren Jülide TUNALI İle Ayşenur YAĞCI öğretmenlerimize kültürel değerlerimize verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldiğimiz bu günde başta öğrencilerimiz olmak üzere fedakârca çalışmalarıyla sevgili öğrencilerimizi yarınlara hazırlayan öğretmenlerimize, velilerimize iyi bir tatil dilerken, tüm milli eğitim camiamıza, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Rıfat TOĞRUL

Subaşı İlkokul Müdürü

Kas

Okulumuz anasınıf öğrencisi Efe KUŞ İlçemizde düzenlenen "ATATÜRK VE ÇOCUK" konulu resim yarışmasında 2.  olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
                             ALTINOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
            10 KASIM ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 83.YILDÖNÜMÜ ANMA
              PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN YARIŞMALARDA
                                      DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

"ATATÜRK ve ÇOCUK" KONULU RESİM YARIŞMASI'NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Okul Öncesi Öğrencileri Arasında

ADI SOYADI                              OKULU                                                           DERECESİ

Yaren İkbal KAYA                    Hacı Ali Saruhan İlkokulu                               1.

Efe KUŞ                                   Subaşı İlkokulu                                          2.

Meryem YOLDAŞ                    Hacı Ali Saruhan İlkokulu                              3.