Nis

Güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılıkla mücadele, zararlı yazılımlar, mobil oyunlardaki tehlike, medya okuryazarlığı, teknoloji ve siber güvenlik konularına dikkat çeken, 3-12 yaş arasındaki izleyici grubuna hitap eden, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının teknik desteğiyle TRT ortak yapımı olarak 5 Nisan 2024 tarihinden itibaren vizyonda olacağı belirtilen "Ekip: Siberay - Güneş Fırtınası" isimli sinema filminin Bakanlığımıza bağlı resmî/özel tüm okul ve kurumlara duyurulması talebi üzerine yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Subaşı İlkokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.