Okulunuzun başarısını sık sık duyuyoruz, bu konuda bize öneriniz var mı?

Öncelikle okul personellerimiz arasında uyum ve huzurun sağlanması çok önemlidir. Okulumuzda uzun birlikteliğin sağlamış olduğu bir ayrıcalığa sahibiz.Öğrencilerimizin anne babaları öğretmenlerimizin öğrencileri olma olasılıkları çok yüksektir.Bunun yanında ,işbirliği ve dayanışmanın olması bizde başarıyı arttıran en önemli etkenlerdendir. Öğretmenler ve idarecilerimiz öğenciye verilen görev yada sorumlulukların takip edilmesi temel ilkemizdir.

YÜZ YÜZE EĞİTİM KAÇ DERS OLACAK?

Çocuklar 30’ar dakikalık 6 etkinlik saati olarak ders yapacak. Öğrenciler yarım gün okulda kalacak.

SINIFLAR İKİYE BÖLÜNECEK

Bir sınıf iki gruba ayrılacak, sınıfın yarısı bir gün, yarısı bir başka gün okula gelecek.

OKULLARA ZİYARETÇİ KABUL EDİLECEK Mİ?

Dışarıdan gelebilecek bir bulaş riskinin önüne geçebilmek için okullara kesinlikle ziyaretçi kabul edilmeyecek.

ÇOCUĞUNU OKULA GÖNDERMEK İSTEMEYENLER NE YAPACAK?

Çocukların okula gönderilmesi konusu da velilerin inisiyatifinde. İsteyen veli çocuğunu dilekçe yazıp okula göndermeyebilecek.

OKULUM TEMİZ BELGESİ

Okullar defalarca dezenfekte edildi, fiziki olarak hazırlandı.  Bu dönemde birçok okul hazırlık yaparak “Okulum Temiz” belgeleri aldı. Umarım okullar açılır ve belgeler de amacına erişir.