23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Makam Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Çocuklar Belediye Başkanlık Makamı'nı Devraldı.

Çocukların eğitimlerini tamamladıklarında gelebilecekleri makamları göstermek hem de mevcuttakilerin makamlarını çocuklara devredeceğini tekrardan hatırlatmak amacıyla her sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleşen makam devir teslimi bu senede gerçekleşti.

Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’in açılışının 104. yıldönümü dolayısıyla ziyaretine gelen Subaşı İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Çocuk Bayramı dolayısıyla sembolik olarak yapılacak olan makam devir teslimi Belediye Başkanı Turan CANBAY’in isteği ile Öğrencimiz Zeynep KARAYANIK arasında gerçekleşti.

Makamında ağırladığı çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Tabi dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram. Ama bu bayramın diğer bir önemi de çocuklarımızın gelecekte oturacakları bu makamlara sembolik olarak oturmaları, dolayısıyla makamlarında bizler açısından fani olduğunu bir kere daha görmeye vesile olması. Bundan dolayı sizlere yeni görevinde başarılar diliyorum. dedi.

Çocuklarımız bir günlüğüne Belediye Başkanı olma heyecanını yaşadılar. Makamında bizi ağırlayan Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY,a  teşekkür ederiz.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 14:56 - Görüntülenme: 37