Subaşı İlkokulu

Adres
Subaşı Beldesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi 36. Sokak. No. 2 Altınova/YALOVA
Vizyon
 Öğrenmeyi en temel ihtiyaç olarak ortaya çıkarmak.  Başarı için öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak.  Okulumuzdaki tüm öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak.  Okulumuzda öğrenenler ve öğretenlerin karşılıklı olarak birbirlerini etkileme bilincini vermek.  Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmak.  Çalışma sonuçlarından korku değil mutluluk duymak.  Yapıklarımızdan gurur ve yönetime güven duymak
Misyon
 Düşünen, araştıran, kendisine özgüveni olan,bildiklerini paylaşarak yaşama aktarabilen, çevresine saygılı, hoşgörü ve sevgiyi, Atatürkçülüğü kendisine ilke edinmiş aydın bir toplum yaratmak.  Ülkeye, insanlığa üretici ve geliştirici nesiller yetiştirmek.  Öğrencilere öğrenmeyi öğretmek.  Amaca doğru ilerlerken toplum değer yargılarına saygısızlıkta bulunmama bilincini vermek.  Eğitimin de öğretim kadar insan yaşamı üzerinde etkisi olduğunu kavratmak.
Başarılar
Okulumuzda Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu, Temiz Okul Projesi sertifikasını alarak başarı ile uygulamaktadır.Temel Seviye Sıfır Atık Sertifikasına ile geri dönüşüme katkıda bulunuyoruz.
Ders Başlama Saati=08:50 Ders Bitiş Saati =14:35
Belediye Otobüsü, Dolmuş
Merkez Mah. Atatürk Cad.36. Sok. No:2 Subaşı Beldesi Altınova / YALOVA
Okulumuz İl Merkezine 22 Km, İlçe Merkezine 2 Km uzaklıkta bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Projesi,Hayat Boyu Öğrenme kapsamında sosyal aktiviteler
Diğer Hususlar
Türkiye de ilkokul bünyesinde müzesi olan tek okul olarak Subaşı Göç Müzemiz bulunmaktadır.Müzemizi Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubunun katkıları ile facebook.com/subasisozlutarih adresinde takip edebilirsiniz.