Sıfır Atık Üyelik ve Etkinlik Uygulamaları

Değerli Öğretmenimiz,

Sıfır atıkla ilgili daha çok düşünmeye ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Sıfır Atık Eğitim Portalı'nı* çevrim içi ve yüz yüze eğitimlerinizde kullanabilmeniz için size hatırlatma yapmak istedik.

Üyesi olduğunuz Sıfır Atık Eğitim Portalı'nda okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde etkinlikler, sunumlar, posterler, çalışma kâğıtları, proje önerileri, animasyon filmler ve dijital oyunlar gibi birçok eğitim içeriği ve materyali sizi bekliyor. Portalda yer alan etkinlik önerilerini inceleyerek çevrim içi ve yüz yüze eğitim programlarınıza dâhil edebilir; öğrencileriniz ile eş zamanlı olarak oyunları oynayabilir ve animasyon filmleri birlikte izleyebilirsiniz.

www.sifiratiktema.org

Eğer şifrenizi unuttuysanız ana sayfada yer alan Şifremi Unuttum'a tıklayarak şifrenizi güncelleyebilir, önerileriniz ve sorularınız için her zaman bizimle iletisim@sifiratiktema.org adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli etkinlikler dileriz.

Proje kapsamında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde öğretmenlere sunumlar, posterler, çalışma kâğıtları, filmler, proje önerileri ve dijital oyunlar olmak üzere eğitim içerikleri ve materyaller hazırlanmıştır. Portala üye olarak tüm içerik ve materyallere ulaşabilir ve geliştirerek sınıfınızda uygulayabilirsiniz.

Üye formuna ulaşmak için tıklayınız.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 09:37 - Görüntülenme: 41